Blogi 2 vuotta!

Tänään on kaksi vuotta siitä, kun kirjoitin ensimmäisen postauksen tähän blogiin (ruotsinkieliselle puolelle). Päivän kunniaksi ajattelin tehdä katsauksen menneeseen blogivuoteen, eli 18.1.2020 asti tähän päivään.

Vuoden aikana olen kirjoittanut yhteensä 25 postausta epätasaisin väliajoin. Koska vuoteen ei kuulunut ulkomaan matkoja niin en kirjoittanut blogiinkaan ulkomaan matkoihin suoranaisesti liittyviä postauksia. Sen sijaan postaukset ovat käsitelleet luontopolkuja ja vaellusreittejä sekä muita retkiä ja käyntikohteita Suomessa, kahviloita ja ravintoloita Vaasassa, matka-aiheisia tv-sarjoja ja virtuaalimatkoja, sekä muutamia listoja.

Vaikka vuosi ei ole ollut mitä parhain matkabloggaajille, niin kävijämäärä on kuitenkin lisääntynyt tässä blogissa. On huomannut, että monet ovat liikkuneet tavanomaista enemmän Suomessa, koska luontopolkuja ja vaellusreittejä sekä muita retkiä ja käyntikohteita Suomessa käsittelevät postaukset ovat houkutelleet eniten kävijöitä. Etenkin kesäkuukausina monet löysivät nämä postaukset googlaamalla.

Yhteensä blogissa oli viime vuoden aikana 7470 kävijää (verrattuna 1576 kävijään edellisenä vuotena), joista noin 80 % löysi tänne hakukoneiden kautta. Eniten kävijöitä oli aikavälillä heinäkuu-lokakuu. Viisi eniten katseltua suomenkielistä postausta viimeisen vuoden aikana olivat kaikki Vaasa-aiheisia, kome vuodelta 2020 ja kaksi vuodelta 2019:

  1. Pilvilammen luontopolku Vaasassa
  2. Kirpputorit Vaasassa
  3. Uudet ravintolat Vaasassa
  4. Kahvilat Vaasassa
  5. Saaristoristeily Jannen saluunaan Vaasassa

Valitettavasti luulen, ettei tämäkään vuosi tule sisältämään kovin montaa ulkomaan matkaa, mutta toivottavasti jonkun verran matkoja ja retkiä Suomessa ainakin. Joten ajatuksena on kirjoitella postauksia tänne blogiin myös tulevana vuotena.

Mistä haluaisit lukea täällä blogissa? Jätä mielellään kommentti kommenttikenttään, tai ota yhteyttä osoitteeseen annika@lifeisajourney.fi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *