Kesäloma

Kesäloma on ohi ja se meni kuten ennenkin hujauksessa. Tuntuu vähän haikealta että loma on loppu, ja myös että kesän viimeinen kuukausi on alkanut. Samalla on tietenkin ihan kiva palata taas rutiineihin. Tämä kesä on varmaan monelle ollut hieman erilainen. On ollut oikein mukavaa seurata somesta kaikkien kotimaan matkoja ja olen tutustunut moneen uuteen kohteeseen Suomessa pelkästään tällä tavalla. Myös Suomessahan on niin paljon nähtävää ja koettavaa!

Omalta osalta kesä ei tosin eronnut hirveästi aikaisemmista kesistä, koska en muutenkaan ole viime vuosina tehnyt montaakaan ulkomaanmatkaa kesällä. Ainoa ero oli oikeastaan että kesätapahtumat jäivät tältä kesältä väliin, mutta toisaalta oli mukavaa että ei kalenterissa ollut mitään tiettyjä tapahtumia mitä sovittaa aikatauluun. Olemme toisin sanoen tänä vuonna tehneet suurin piirtein samankaltaisia asioita kuin kesälomilla yleensä, eli viettäneet aikaa kesämökeillä ja vanhempien luona (ja tehneet pieniä retkiä näistä paikoista joista olen kirjoittanut esim. tässä ja tässä), sekä tehneet pienen roadtripin Kalajoki-Kokkola-Pietarsaari (josta kirjoitan enemmän myöhemmin). Reissujen välissä olemme viettäneet päiviä kotona Vaasassa, jolloin olemme muun muassa täyttäneet pakastimen marjavarastoja sekä hoitaneet sellaisia asioita mitä ei muuten ehdi tai jaksa. Sää ei aina ole ollut mitä parhain, mutta se ei kuitenkaan ole loman viettoa hirveästi haitannut, vaan on ollut aika mukavaa olla sisällä tekemässä erilaisia kotiaskareita sateisina päivinä.

Vaikka tuntuu siltä, että kesä on loppu kun loma on loppu niin toivotaan kaunista elokuuta vielä, ja että voi tehdä kesäisiä juttuja iltaisin ja viikonloppuisin. Näyttää ainakin tällä hetkellä lupaavalta kun viikonlopulle on ennustettu lämpöaaltoa!

Kesäinen kuva kesämökiltä Kaskisista ihan loman alusta, kun koko kesäloma oli vielä edessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *