Blogi 1 v. ja lukijakysely

Tänään on tasan vuosi aikaa siitä kun kirjoitin tämän blogin ensimmäisen postauksen (ruotsiksi)! Ensimmäisen suomenkielisen postauksen julkaisin elokuun puolivälissä. Yhteensä olen kirjoittanut noin 40 postausta ruotsiksi, joista noin kymmenen löytyvät käännettynä myös suomeksi.

Blogissa on usemmiten ollut tasainen virta kävijöitä, vaikka päivitykset ovat ajoittain olleet epäsäännöllisiä. Tilastojen mukaan suurin osa kävijöistä ovat löytäneet tänne jonkun hakupalvelun kautta, kuten googlen kautta. Ja näköjään ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolella, koska ylivoimaisesti eniten luetut postaukset ovat täältä kotinurkista Vaasasta. Mutta myös muutamat Euroopan postaukset ovat saaneet paljon klikkauksia. Eniten luetut postaukset vuoden aikana ovat:

  1. Brunch i Vasa med omnejd
  2. Restauranger i Vasa
  3. Om mig
  4. En dag i Lissabon
  5. Utflykt på Gran Canaria

Jotta saisin vähän enemmän tietoa teistä lukijoista ja kuulla teidän mielipiteitä blogista niin olen syntymäpäivän kunniaksi tehnyt lukijakyselyn. Olisin hyvin iloinen jos käyttäisit muutaman minuutin ajastasi sen vastaamiseen 🙂 Vastaukset ovat tietenkin nimettömiä. Kyselyn suomenkielisen version löydät tästä ja ruotsinkielisen version tästä.

Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *