Packning av min necessär

Under en tid i livet då jag rörde på mig mycket kom jag på ett packningsknep som har underlättat all packning sedan dess. Nuförtiden har jag alltid min necessär färdigt packad med en extra uppsättning av de mest nödvändiga prylarna, färdig att slängas ner i väskan oavsett om jag ska till föräldrarna/svärföräldrarna över helgen, till villan, på en arbetsresa eller på en långweekend någonstans. Förutom att slippa det där med att plocka ihop sakerna och packa necessären varenda gång man ska någonstans så är det också praktiskt att ha extra tandborste, tandkräm, hårborste osv. så att man kan lägga ner necessären i resväskan kvällen innan om man så vill, utan att behöva vänta tills man använt alla saker en sista gång. På det här sättet lämnar ej heller sambon t.ex. utan tandkräm om jag åker iväg ensam på resa.

Vad finns då i min necessär? Det som alltid finns där är tandborste, tandkräm, hårborste, hårsnodd, hårspännen, deodorant, parfym i miniformat, schampo, balsam och duschcreme i reseförpackningar (i tättslutande påse för att undvika spill), tops och vaddlappar. Med detta klarar jag mig för det mest bra några dagar. Sen om jag ska på en lite längre resa kan det förstås hända jag fyller på med en del saker enligt behov.

Jag är speciellt nöjd med min handgjorda necessär som jag köpte i Kroatien hösten 2017. Förutom att jag tycker den är snygg så är den också perfekt storlek för att allt jag behöver ska rymmas i. Då jag köpte den hade jag redan ett tag varit på jakt efter en ny necessär och nästa gett upp hoppet om att hitta en sådan jag ville ha, problemet var oftast att de antingen var för stora eller för små. Men sen mitt i allt dök denna upp! Får hoppas den håller länge.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *