Denna resehöst

Här på bloggen har det ekat tomt på sistone. Skyller på brist på tid och inspiration. I viss mån också brist på resor, men trots att jag inte varit på några utlandsresor så har jag ändå rört på mig en del inom landet under hösten. Det finns också många punkter på min ”bloggidéer”-lista, men inget jag fått nedskrivet på sistone tydligen.

Vad har då hänt på resefronten under hösten? De lite längre resorna har främst varit arbetsresor. Två helger har jag tillbringat på Åland, där jag hållit en kurs via jobbet. Samtidigt hade jag också under båda helgerna möjlighet att kombinera nytta med nöje och hälsa på en vän. Så inlägg om Åland är på kommande. Den senaste arbetsresan gick förra veckan till Helsingfors, där jag tillbringade två dagar på ett seminarium. Samtidigt hann jag njuta lite av den vackra julbelysningen i Helsingfors.

På det privata planet har det förstås blivit en del besök till hemtrakterna under hösten, två helger på sommarstugan i Ruovesi, och en dagsutflykt till hantverksmässan i Seinäjoki. Funderade också ett tag på en helgresa någonstans i Europa, antingen i samband med höstlovstiderna eller så den här helgen som är långhelg i och med Finlands självständighetsdag, men sen blev det aldrig att boka något. Men helgerna har fyllts med program ändå så rätt skönt att vara hemma också.

Nu lider året mot sitt slut och jag kanske skriver en sammanfattning över året som helhet så småningom. Och sen är det snart nytt år och dags att börja planera in nya resor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *